Herstofferen biedt eindeloze mogelijkheden

Met herstofferen geeft u uw projectmeubilair een tweede leven en bespaart u kosten. Herstofferen is het opnieuw bekleden van bijvoorbeeld:

Het is ook mogelijk om het binnenwerk te vervangen.

Herstofferen biedt eindeloze mogelijkheden. Zowel de bekleding als de vulling en het lakwerk van houten of metalen frames kunnen wij herstellen of vernieuwen. Na het herstofferingsproces ziet uw meubelstuk er als nieuw uit.

Besparing van kosten

Het herstofferen van meubelstukken kan een kostenbesparing van 70% opleveren t.o.v. nieuw koop. Omdat elk meubelstuk uniek is, is herstoffering altijd maatwerk. De prijsstelling afhankelijk is van verschillende factoren zoals stofsoort en aantallen. Daarom treft u op deze site geen standaard tarieven aan.

Met de prijsstelling houden wij uiteraard rekening met uw specifieke situatie en wensen. Wij zijn u graag op een vakkundige, enthousiaste en efficiënte wijze van dienst. Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontdek hoeveel kosten u kunt besparen.

Zakelijke en professionele markt

We richten ons specifiek op de zakelijke en professionele markt want uw investering is het meer dan waard. Joustra Herstoffering is landelijk werkzaam. Uw wens staat centraal. Ieder project is maatwerk waar wij zorgvuldig en aandachtig mee omgaan.

Kantoor- en bureaustoelen zijn kostbaar èn kunnen niet lang gemist worden. Joustra Herstoffering werkt projectmatig volgens een duidelijke planning zodat u weet waar u aan toe bent. Mocht u tijdelijk leenmeubilair nodig hebben, dan is dat geen probleem; graag stemmen wij de specifieke mogelijkheden met u af. Deskundigheid en professionaliteit is gebaseerd op jarenlange ervaring binnen de verschillende sectoren: zorg,  horeca, MKB, Grootbedrijf,  Meubelindustrie, Onderwijs, Overheid en  Semi-overheid.

Met Joustra Herstoffering heeft u één aanspreekpunt voor het duurzaam en verantwoord beheer van uw gebruikte stoelen. Graag gaan we met u in gesprek om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Neem hiervoor gerust contact op of vul het offerteformulier in.

Offerte aanvragen