Meubelstoffen

Meubelstoffen zijn een belangrijk aspect bij de inrichting en toepassing van uw kantoor- en werkomgeving. Voorkom dat meubelstoffen te vroeg slijten en op termijn niet meer naar uw smaak zijn.

Duurzame recyclebare bekleding

Wij werken alleen met kwaliteitsstoffen die geschikt zijn voor intensief gebruik in kantoor- en zorgomgevingen. Wist u dat er een groot aantal stoffen bestaan die recyclebaar, gerecycled, klimaat-neutraal en zelfs van brandnetels geproduceerd zijn? Een voorbeeld is de Nettle collectie.

Besparen: onderhoud is het halve werk

Wij stemmen de kwaliteit van de meubelstoffen af op de intensiteit van uw gebruik. In combinatie met regelmatig onderhoud verlengt dit de levensduur van de bekleding aanmerkelijk. Het direct verwijderen van vuil en vlekken bespaart u veel werk en geld. Een doek met lauw water is vaak de meest effectieve en eenvoudige oplossing.

Samenwerkende partijen

Joustra Herstoffering is een objectieve partij en adviseert u bij de keuze van elk type bekleding. Wij betrekken de stoffen en (kunst)leders bij een groot aantal gerenommeerde partijen, waaronder: