Stofferen

Dankzij haar jarenlange ervaring op het gebied van meubelstoffering levert Joustra Herstoffering een complete dienstverlening. In combinatie met onze logistieke mogelijkheden, kunnen wij het gehele traject vanaf ontwerp, stoffering tot en met de assemblage en aflevering voor u verzorgen.

Naast het opnieuw bekleden van uw zorgstoelen met stof, kunstleder of leder, vernieuwen wij de vulling en behandelen we zo nodig de stoelframes. Flexibiliteit en betrouwbaarheid zijn aspecten die centraal staan in onze dienstverlening; wij bieden u een gegarandeerde kwaliteit en levertijd zoals afgesproken.

Mogelijkheden van stofferen

De mogelijkheden van stofferen zijn breed. Wij werken samen met een groot aantal meubelstoffenleveranciers, waardoor de keuze uit meubelstoffen groot is. Hieronder een aantal voorbeelden van soorten meubilair wat wij stofferen:

Zakelijke en professionele markt

We richten ons specifiek op de zakelijke en professionele markt want uw investering is het meer dan waard. Joustra Herstoffering is niet alleen lokaal, maar ook regionaal en landelijk werkzaam. Kantoor- en bureaustoelen zijn kostbaar en kunnen niet lang gemist worden. Joustra Herstoffering werkt projectmatig volgens een duidelijke planning zodat u weet waar u aan toe bent. Deskundigheid en professionaliteit zijn gebaseerd op jarenlange ervaring binnen de volgende sectoren:

Creatieve en marktgerichte aanpak

Een voorbeeld van een creatieve en marktgerichte aanpak komt uit de zorgsector. Deze sector heeft een beperkt budget en het is een steeds grotere uitdaging om dezelfde woon- en zorgkwaliteit te bieden aan cliënten en medewerkers.

Dankzij jarenlange ervaring binnen de zorgsector, is een uitgebreide collectie van specifieke stoffen beschikbaar. Wij werken alleen met antibacteriële, vocht/vuil werende en ademende materialen. Zo zijn wij op de hoogte van nieuwe trends op het gebied van dessins, onderhoudsvriendelijkheid en milieubesparende aspecten.

Hergebruik en herstoffering van het bestaande zorgmeubilair is een budgetvriendelijke oplossing. Wij adviseren u graag over de besparingen en overige voordelen die het met zich mee brengt.

Service met zorgmeubilair

Zorgmeubilair is onmisbaar en daardoor is onze 24-uurs service of 8-uurs service een uitkomst. Graag bespreken wij tijdig met u de mogelijkheden.

Stofferen op maat

Joustra Herstoffering is vanuit haar vakgebied uw partner in stofferen-op-maat en kan u begeleiden bij de (her)inrichting van kantoor, zorg en werkomgeving. Graag gaan we met u in gesprek om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Neem hiervoor gerust contact op of vul het offerteformulier in.

Offerte aanvragen